Karin is klaar met de negatieve naam rondom de minimalisten

Karin is klaar met de negatieve naam rondom de minimalisten

De nieuwe structuur en de verandering die daarbij komt kijken zorgt voor veel onrust. Zo werd duidelijk dat Karin helemaal klaar is met de negativiteit die rondom de minimalisten hangt.

En dit liet ze tijdens de minimalisten vergadering van gisteren dan ook weten. Ze vindt de benaming niet fijn. En voegde eraan toe dat ze geen minimalist is maar gewoon Karin. Romy kreeg door deze woorden een idee en bessprak dit afgelopen avond met Karin. Enthousiast vertelt ze dit aan Karin en Jacco. Wat als we het nou een andere twist geven begint ze. En voegt eraan toe om voortaan als idealisten door het leven te gaan. We hebben allemaal een ideaal of iets wat we willen bereiken legt ze verder uit. Daarom past het woord idealist beter bij de groep minimalisten. Karin en Jacco zijn het helemaal met Romy eens. En spreken af om dit spoedig te bespreken in net centraal. Denk jij dat een nieuwe benaming voor een positieve vibe gaat zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *