Ramona boos omdat ze geen hulp krijgt van haar mede bewoners voor de streetwear winkel

Ramona boos omdat ze geen hulp krijgt van haar mede bewoners voor de streetwear winkel

De afgelopen dagen is Ramona druk bezig geweest met het bouwen en inrichten van de Streetwear winkel. Maar dit gaat niet zoals ze het wil. Een aantal bewoners haar hebben haar wel geholpen maar het voelt voor haar alsof ze er alleen voor staat. Er moet volgens Ramona nog veel gebeuren, alleen heeft ze van een aantal ondernemers gehoord dat ze zich vervelen. En daar begrijpt ze helemaal niets van. Daarom liet ze afgelopen avond aan Jessie en Billy weten dat ze dit graag wil bespreken in de ondernemersvergadering. Ik snap niet hoe de bewoners zich kunnen vervelen als er nog zoveel gedaan moet worden. En ik moet ze continu vragen of ze mij willen helpen en dat maakt mij boos voegt ze eraan toe. Jessie begrijpt op zijn beurt niet waarom Ramona zo overstuur is. Volgens heb moeten alleen de laatste puntjes op de i worden gezet. De winkel is zo goed als af en als dit niet zo zou zijn had je dat moeten aangeven. Ramona probeert vervolgens mopperend het gesprek te beëindigen, ze is niet blij met het commentaar van Jessie. Leuk om bij de ondernemers te zitten, gadverdamme zeg, bah sluit ze het gesprek dan ook af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *