Rowena over haar tijd in Utopia

Rowena over haar tijd in Utopia

Rowena is inmiddels geen bewoner meer in Utopia, ze heeft de mini samenleving verlaten. Maar hoe heeft ze haar tijd ervaren? Voordat ze definitief de buitenwereld in trok gaf ze nog een interview wat we in dit bericht voor je omschrijven.

Rowena vertelt dat ze Utopia heeft verlaten omdat ze verschillende doelen bereikt heeft. Ik heb vijftien maanden volbracht en ik wilde gewoon mijn ouders, familie en zus weer in mijn armen sluiten. Mijn eerste reactie om nu weer blij te zijn is flabbergasted. Geloof in mijzelf en persoonlijke groei stond voor mij op nummer één. Ik kwam binnen met een muziek doel maar de rode draad werd op een gegeven moment persoonlijke groei. Daar ben ik heel dankbaar voor, heb veel van mijzelf geleerd. Het doel wat ik heb behaald is muziek. Mijn hoofddoel heb ik mogen doen, ik heb een single opgenomen met Thomas Berge. Het muziek maken, optreden, schrijven, de clip shoot, Gebed zonder eind, mijn eigen single uitbrengen en nog veel meer! Nepal was voor mij toch echt het hoogtepunt. Het was zo bijzonder, dat zou ik nooit meer vergeten. De reis naar Nepal heeft mij als persoon veranderd. Het heeft mij laten zien dat ik blij mag zijn met wat het leven mij gegeven heeft. Het leven had er ook heel anders uit kunnen zien. Mijn dieptepunt in Utopia was mijn relatiebreuk. Ik kwam binnen met een relatie en de manier waarop dat is gegaan heeft aan mij geknaagd. Het heeft mij niet koud gelaten. Maar daar heb ik wel weer een hele hoop voor terug gekregen. Dat Ruud naar huis ging was wel even schrikken. En ik heb een leuke tijd met hem beleefd en als iemand echt naar huis wil gun je dat diegene ook. Ik wist het al en kon mij daar dus al op voorbereiden. We moeten nu kijken hoe het in de buitenwereld zou gaan. En of de liefde echt en oprecht is. We zullen zien, wordt vervolgd! Ik ga mijn vriendinnetjes het meeste missen, Utopia biedt heel veel. Vooral de mensen die dichtbij mij hebben gestaan, maar ook de dieren. En alles eromheen. Als ik het opnieuw zou mogen doen zou ik meer genieten. Veel meer in het hier en nu leven. Want dat is zo belangrijk binnen een leven in Utopia. Je kan heel snel van je pad raken door allerlei dingen die er gebeuren. Kijk maar naar mij, ik heb me heel veel schuldig gevoeld, zorgen gehad, angst gehad en dan sta ik hier en dan denk ik eigenlijk voor wat. Ik hoop dat de bewoners uit de crisis blijven. Samen ben je sterker als op jezelf. Mijn tip naar hun is, er veranderd veel momenteel, de focus ligt op geld. Wat begrijpelijk is, dat is ook goed maar liefde is het antwoord. Lieve volgers, kijkers en streamers iedereen die mij gesteund heeft wil ik vanuit het diepst van mijn hart bedanken. Want zonder jullie was ik nooit zo gegroeid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 78    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *