Jessie vindt dat veel bewoners onterecht gebruik maken van de computers

Jessie vindt dat veel bewoners onterecht gebruik maken van de computers

Deze middag is Jessie hard aan het werk achter de computer. Echter wil Gina er graag bij en uiteindelijk slaat Jessie de computer met wat tegenzin af. Mopperend loopt hij naar buiten waar hij mede bewoner Boyd tegen komt. Al snel doet hij zijn beklag over het computer gebruik. Ik word er doodziek van dat er elke keer maar één computer beschikbaar is zegt hij. Ik vind dat veel bewoners onterecht gebruik maken van de computers. Sommigen zijn alleen voor persoonlijke doeleinden bezig en dat is niet de bedoeling. Dat je typt, betekent nog niet dat je werkt gaat hij gefrustreerd verder. Boyd biedt een luisterend oor en kan hem niet meer dan gelijk geven. Vindt jij dat Jessie gelijk heeft?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke at 18:24

  Nee hij zit ook achter de computer.
  En niet alleen voor boekhouden, hij zoekt ook dingen op denk.
  Jessie Rob en Boyd nemen echt heel UTOPIA over, en Vic en Billy praten maar met hun mee.

 2. Cees59 at 17:44

  Lekker bijdehand van Jessie en ben van mening dat er een computer bij moet.
  Gina laat je niet in de maling nemen. Boyd ook even pas op de plaats graag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *