Romy Kevin en Ramona zijn het onderscheid in de groep zat

Romy Kevin en Ramona zijn het onderscheid in de groep zat

Romy is het zat dat er onderscheid wordt gemaakt nu de nieuwe structuur van kracht is. Romy hoort bij de minimalisten maar toch doet ze haar eigen dingen. Zo wil ze een eigen hoedenlijn gaan beginnen omdat ze zelf heel erg veel van hoeden houdt en deze ook regelmatig draagt. Gisteren zijn de eerste hoeden binnengekomen en vandaag is ze al druk bezig met het versieren van deze hoeden. Ze is ontzettend trots op waar ze mee bezig is, maar deze pret wordt al gauw verstoord door een aantal flauwe grapjes van Jessie’s kant. Romy stoort zich eraan dat Jessie het verschil tussen minimalisten en ondernemers duidelijk wil maken. Kevin en Ramona zij het helemaal met Romy eens. We hebben gewoon twee groepen voegt Ramona eraan toe. Kevin vindt op zijn beurt  dat dit er drie zijn omdat ze uiteindelijk één grote groep zijn. Maar Romy en Ramona zijn het hier niet mee eens, volgens hen is er van één groep geen sprake meer. Volgens Romy onderneemt iedereen in de loods. Het verschil is alleen dat de minimalisten het ergens anders aan uitgeven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *