De ondernemers die te weinig verdienen worden gedegradeerd tot minimalist

De ondernemers die te weinig verdienen worden gedegradeerd tot minimalist

Jessie en Boyd hebben een gesprek gehad over de ondernemers. De twee vinden namelijk dat hun groep nog meer geld in het laatje moeten brengen.

Want ondanks het geld wat er binnen is gehaald valt het hen op dat nog niet alle 0ndernemers veel geld verdienen. En het zit de twee dan ook niet lekker dat alle ondernemers zorgen voor een flink inkomen. Dit omdat de winst die de ondernemers maken voor een deel wordt verdeeld over alle ondernemers, willen Jessie en Boyd dat mensen het verdienen om een ondernemer te zijn. Het kan niet zo zijn dat zij hard werken en dat anderen die te weinig verdienen net zo veel zakgeld krijgen. Daarom bespreken ze het plan dat elke ondernemer zijn plek moet verdienen, En zo niet wordt je gedegradeerd tot een minimalist. De twee ondernemers besluiten de inkomsten de komende maand goed in de gaten te houden, om zo te kunnen zien of iedereen zijn plek binnen de ondernemersgroep verdient.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. riekie at 10:38

    Inderdaad wat doet jessie nu helemaal alleen maar negatief zijn laten ze hem dan als eerste naar de minimale terug zetten argante kwast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *