De ondernemers hebben al 3611 euro winst gegenereerd

De ondernemers hebben al 3611 euro winst gegenereerd

De ondernemers zijn op deze dag alweer op tijd bijeen gekomen om wat te bespreken in een vergadering. Ondanks dat Bas en Do nog niet aanwezig zijn, opent Billy de vergadering. De tijd is van de vergadering is immers afgesproken. Billy begint als eerste over de nieuwe dienst die ze gaat aanbieden namelijk stylingadvies van Billy. Deze dienst biedt ik in vier verschillende vormen aan gewoon stylingadvies, stylingadvies voor sollicitaties, stylingadvies voor speciale gelegenheden en de make-over in samenwerking met Ramona en Gina zo legt ze verder uit. Ook vertelt ze over de nieuwe labels voor haar Billy Jeans broeken en de ontwerpen voor de tasjes die ze wil gaan verkopen. Maar de rest van de ondernemers vertellen ook nog wat ze aan het doen zijn. Jessie maakt de groep nog blijer door te vertellen dat de ondernemers al voor 3611 euro winst hebben gezorgd. De groep raakt enthousiast en willen nog meer geld verdienen. Laten we zeggen dat de nieuwe structuur voor goede verandering zorgt, zeker op de financiële kant!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:44

    Heeft ze verstand van mode dan, zei kan het mooi vinden maar doen andere mensen dat ook.
    Ze denkt dat ze overal verstand van heeft.
    Dit had ze buiten Utopia ook kunnen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *