Billy wil stylingsadvies aan gaan bieden

Billy wil stylingsadvies aan gaan bieden

Billy wil graag stylingsadvies aanbieden op de webshop. En om alvast even te oefenen gaat ze aan de slag met Cemal.

Met z’n tweeën lopen ze naar zijn caravan om te kijken wat het model in zijn kast heeft liggen. Alle kleren worden meegenomen naar de gloednieuwe inloopkast in de loods, waar Billy haar advies zal geven. Zo vindt ze dat Cemal meer kleur in zijn kledingkast kan gebruiken en eenmaal in de loods aangekomen, draagt ze hem op welke outfit hij aan moet doen. Daarna kraakt ze gelijk zijn schoenen nog even af. What the f*ck is dit? Doet niks voor je figuur, trek maar weer uit zegt ze tegen haar mede bewoners. Cemal wisselt vervolgens van outfits terwijl Billy hem complimenteert en adviseert. Ik vind dit echt superleuk om te doen! zegt ze enthousiast als de twee klaar zijn. Denk jij dat het stylingsadvies van Billy aan zal slaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *