Romy maakt een compositietekening van de ideale nieuwe bewoner voor in Utopia

Romy maakt een compositietekening van de ideale nieuwe bewoner voor in Utopia

Rowena is vertrokken en haar plek is nog niet vervangen door een nieuwe bewoner. De huidige bewoners hebben allemaal zo hun vermoedens en wensen, maar of deze vermoedens en wensen ook uitkomen is natuurlijk een tweede. Zo hebben Boyd en Jessie samen een duidelijk beeld van de nieuwe bewoner, maar hoe leggen zij dit goed uit aan de andere Utopianen? Hiervoor hebben ze een slimme oplossing bedacht. Ze laten Romy een compositietekening maken.De groep komt bij elkaar terwijl Romy voor het grote witte doek staat. Er worden allerlei uiterlijke kenmerken van de nieuwe bewoner geroepen en Romy begint met tekenen. De meeste bewoners denken dat het een jonge knappe vrouw zal zijn met bruine haren en bruine ogen. Als Romy alle kenmerken heeft verzameld maakt ze haar tekening in alle rust af. Als de bewoners het eindresultaat bekijken zijn ze niet helemaal tevreden. Ze hadden een mooiere dame verwacht. Nu is de grote vraag wanneer komt er een nieuwe bewoner in Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *