Romy en Cemal hadden weer onenigheid over de verzorging van de dieren

Romy en Cemal hadden weer onenigheid over de verzorging van de dieren

We schreven al over Romy die er nu alleen voorstaan als het om de verzorging van de dieren gaat. Cemal hielp Romy afgelopen avond na veel aandringen. Ook beloofde hij dat hij haar meer zou helpen. Maar of Romy hier nou echt blij mee is…

Vanmiddag praten de twee over het “akkefietje” van gisteren. Romy laat Cemal weten dat zij voortaan de stal in haar eentje zal doen. Je had vanochtend beloofd mee de stal te doen maar dat is niet gebeurd. De stal is een zwijnenstal voegt ze eraan toe. Ik dwing je niet om het te doen, maar ik wil wel graag dat je laat weten als je het niet wil doen. Want dit zorgt alleen maar voor dubbel werk. Cemal reageert dat hij de stal goed gedaan heeft. Ik heb de dieren ook gevoerd voegt hij eraan toe. En verder zag ik geen viezigheid liggen, in ieder geval niet genoeg om het schoon te maken. Romy antwoordt dat ook ’s ochtends de stal moet worden schoongemaakt. En Cemal voelt zich hier duidelijk door aangevallen. Als het zo elke keer gaat, heb ik geen zin om te helpen vervolgd hij geïrriteerd. De twee besluiten dat het beter is als Cemal uit het koeienteam stapt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 23:49

    Waarom doen ze de koeien niet weg ze melken ze toch niet meer.
    Breng ze naar Ruud kan hij z’n eigen boerderij beginnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *