Ramona volgt haar tweede rijles in Utopia

Ramona volgt haar tweede rijles in Utopia

De tweede rijles van Ramona staat vandaag op het programma. Wat ze overigens zelf betaald, zo liet ze in het centraal van vandaag weten. Het eerste deel van deze les wordt besteed aan wat algemene uitleg. Dan is het tijd om een stukje te rijden. Soepeltjes rijd Ramona weg van de loods. Ze doet wat keer oefeningen en leert achteruitrijden. Jacco en Cemal besluiten wat obstakels voor Ramona neer te zetten. Ze zetten een soort parcours uit en maken een parkeervak. Ramona weet zich goed te redden en parkeert de auto netjes in het vak, wat de heren overigens niet hadden verwacht. Als de rijles erop zit is Ramona enthousiast. Ze vindt autorijden erg leuk. En later laat ze aan Bas en Jessie weten dat ze goed in haar vel zit en blij is met haar “nieuwe lichaam”… Waar een rijles al niet goed voor is!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *