Rob en Victoria bespreken de structuur en sfeer in de groep

Rob en Victoria bespreken de structuur en sfeer in de groep

Er wordt weer hard gewerkt in Utopia, zo zijn Rob en Victoria weer druk bezig met de safe zone in de suite. Terwijl de twee bezig zijn praten ze over de sfeer en structuur.

Afgelopen tijd is er namelijk veel onrust geweest over de nieuwe structuur en de verdeling van de groep. Toch merkt Victoria dat er meer rust is gekomen in de groep en dat komt volgens haar doordat de bewoners het druk hebben met andere dingen. Daardoor is er weinig interactie en tijd om over de nieuwe structuur te praten voegt ze eraan toe. Maar sommigen vinden het wel moeilijk dat de verandering zo plotseling en drastisch plaatsvond. De laatste paar maanden zijn er vooral op een subtiele manier dingen veranderd, wat een groot contrast is met dit keer. De twee zijn het er wel over eens dat dit nog maar het begin is. Uiteindelijk zal iedereen er wel aan gaan wennen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *