Rob gaat een motivatiespeech schrijven voor de minimalisten

Rob gaat een motivatiespeech schrijven voor de minimalisten

Afgelopen avond hadden Jessie en Rob een gesprek over de minimalisten in Utopia. Het is de twee opgevallen dat er bij hen niet veel van de grond komt.

Rob besloot het gesprek even met Jessie aan te gaan. Ik moet even met je praten begint hij. En daarna lopen de twee naar buiten. Weet je wat er gebeurd is begint Rob het gesprek. Ik heb eerder vandaag met Victoria gesproken en zij heeft laten weten teleurgesteld te zijn in haar minimalisten. Ze merkt dat niemand haar helpt, waarna ze aan mij vroeg of ik een motivatiespeech wil schrijven voor de minimalisten. Daarna lachen de twee maar Rob benadrukt wel dat hij daadwerkelijk zal schrijven voor de minimalisten. Ook heeft ze tegen mij gezegd dat ze tegen mij opkijkt en naar de groep ondernemers. Victoria merkte ook op dat de minimalisten rondlopen als kip zonder kop en de ondernemers weten wat ze doen vervolgd hij. Afspraken worden nagekomen en de groep ondernemers komen netjes bij elkaar. Hun schip is stuurloos en wij moeten haar groep motiveren gaat hij lachend verder. De twee spreken uiteindelijk af om een motivatievideo op te nemen en sluiten hun gesprek af met een high five.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *