Victoria roept de minimalisten bijeen voor een vergadering

Victoria roept de minimalisten bijeen voor een vergadering

Afgelopen avond werd duidelijk dat Victoria teleurgesteld is in de groep minimalisten. Ze besloot met de groep eens een vergadering te houden. Dit deed ze in de safezone.

Victoria vertelt dat zij graag wil samenkomen met haar  minimalisten en daarom deze bijeenkomst gepland heeft. Het valt haar namelijk op op dat zij er vaak alleen voor staat. Dat komt omdat de groep meer bezig is met dingen als de merchandise, maar daarbij hun eigen prioriteiten vergeten. Ze vindt dan ook dat de groep minimalisten te veel bezig is voor de ondernemers en daarin is ze teleurgesteld. En voegt eraan toe dat de minimalisten meer moeten investeren in hun eigen initiatief en dat ze vaker samen moeten komen. Ze roept de groep op om meer met elkaar te werken. De bijeen gekomen minimalisten luistert aandachtig naar Victoria’s woorden en iedereen snapt goed waar ze op doelt. Karin, Romy, Kevin en Cemal laten allemaal weten dat Victoria gelijk heeft en zullen letten op de punten die zij benoemt.  Samen komen ze tot de conclusie dat ze op vaste dagen bij elkaar zullen komen en dat ze hun eigen doelen niet uit het oog moeten verliezen. Ze zijn niet in dienst van de ondernemers en moeten zich meer bezighouden met het doel van de minimalisten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *