Jessie blijft altijd voor Billy kiezen

Jessie blijft altijd voor Billy kiezen

Jessie en Billy hebben al vanaf het begin van hun relatie veel heftige momenten gekend. Het gaat op en af tussen de twee maar naast deze ruzies is er ook heel veel ruimte voor de liefde die de twee delen. En dat bleek wel omdat Billy het gevoel had dat ze zwanger was. Ze deed dan ook een zwangerschapstest die uiteindelijk negatief uitpakte. Toch heeft de gedachte aan een baby de twee aan het denken gezet.  Ze hebben hierover even ruzie gehad, maar dat is inmiddels weer uitgesproken. Billy is samen met Romy tot de conclusie gekomen dat Jessie wat er ook gebeurt, altijd weer voor haar kiest. Dit vertelt ze hem ook, maar in tegenstelling tot Billy kan Jessie weinig lieve woorden uitbrengen. Hij is stil, en staart voor zich uit. Billy ratelt ondertussen liefdevol door. Op de vraag of Jessie ooit de vader van haar kinderen wil worden heeft hij al helemaal geen antwoord. Dat vindt ik een heftige vraag Bil, sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. scarket at 23:19

    Nou, ik hoop voor Jessie dat hij niet aan die Billy blijft hangen, want dat mens heeft goed de broek aan en behandelt hem soms als vuilnis. Waar ze hem soms allemaal voor uitmaakt, verschrikkelijk gewoon! Wil hem helemaal onder de plak houden en is zo dominant. Dus Jes, wees verstandig en drop haar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *