Afgelopen avond werd de streetwear winkel officieel geopend

Afgelopen avond werd de streetwear winkel officieel geopend

Afgelopen avond gebeurde er nog van alles in Utopia, zo werd de streetwear winkel van Ramona en Karin officieel geopend. Door de groeiende collectie hadden de dames meer ruimte nodig. De toen n0g slaapkamer werd omgebouwd tot winkel. De bewoners hebben er hard aan gewerkt en afgelopen avond was de winkel helemaal klaar. Ramona heeft daarom een opening geregeld. Alle bewoners komen dan ook bijeen in de woonkamer. Daar geeft Ramona een speech voor haar mede bewoners. Daarna wordt er uiteraard symbolisch een lintje doorgeknipt en geven Romy en Billy nog een modeshow om het feestje compleet te maken. De streetwear winkel is officieel geopend, hopelijk werpt het zijn vruchten af!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *