Heeft Gina gevoelens voor Boyd?!

Heeft Gina gevoelens voor Boyd?!

De laatste tijd trekken Gina en Boyd steeds meer naar elkaar toe. Vinden de twee elkaar misschien leuk? Boyd besloot het met Jessie te bespreken.

De twee hadden afgelopen avond dit gesprek buiten de loods. Ik heb een beetje het gevoel dat Gina mij leuk vindt begint Boyd het gesprek. Jessie antwoordt dat hij dat wel zeker weet. Een paar dagen geleden was ze een half uur lang over je arm aan het wrijven voegt hij eraan toe. Boyd laat weten dat hij zich er toch wel wat ongemakkelijk over voelt. Ik vind het vreemd dat Gina lichamelijk contact zocht, maar op dat moment wilde ik mijn arm ook niet wegtrekken. Is ook zo lullig gaat hij verder. Maar sindsdien probeer ik om enigszins bij Gina uit de buurt te blijven, zodat nog meer ongemakkelijke situaties kunnen worden vermeden benadrukt hij. Jessie adviseert om het eens met Gina te bespreken zodat het allemaal wat duidelijker wordt. Succes man sluit hij het gesprek af. Denk jij dat Gina Boyd echt leuk vindt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. margriet at 18:58

    Het is goed dat Boyd de boot af houd wat Gina betreft. Want ze moet eerst maar eens bedenken wat ze met knulletje Markie wil. Want ik denk dat Boyd wel door heeft dat deze dame een groot gat in haar hand heeft.Daar moet hij niets van hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *