Romy heeft geen behoefte intiem met Cemal te zijn

Romy heeft geen behoefte intiem met Cemal te zijn

Afgelopen avond ging iedereen uiteindelijk naae hun bed. Zo ook Romy en Cemal. Echter gingen zij nog niet slapen, ze hadden nog een gesprek over hun relatie.

Als eerste bespreken de twee de doelen van Cemal. Romy vindt dat hij de laatste tijd weer erg stil en afwezig is en ze wil hem graag motiveren. Maar Cemal weet het op zijn beurt niet zo goed en al snel komt de relatie ter sprake. Zo heeft Romy het idee dat zij ontzettend aan het groeien is en dat Cemal een beetje stil blijft staan. Hierdoor ontstaat er volgens haar afstand. En geeft al snel toe dat ze vaak geen behoefte heeft om intiem met hem te zijn. Ik denk dat dit komt omdat je niet helemaal jezelf vent en niet zo lekker in je vel zit. Cemal zegt niet veel maar bevestigt de constateringen van Romy. En legt daarna uit dat hij de laatste tijd veel nadenkt en een beetje op de achtergrond staat. Wel zijn ze het over één ding met elkaar eens, de oude Cemal moet terugkomen en weer met een lach op zijn gezicht door de loods lopen. Romy wil hem hier graag bij helpen, want de situatie zoals deze nu is vindt ze maar niks.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *