Do is vandaag jarig!

Do is vandaag jarig!

Vandaag is het een feestelijke dag in Utopia, Do is vandaag namelijk jarig. En dat werd vanmorgen al gevierd.

Do is namelijk 26 jaar jong geworden en Bas was er als eerste bij om zijn vriendin te feliciteren. Do zat er al klaar voor in een versierde stoel. Bas hield het even spannend, wil jij met mij, wil jij met mij je verjaardag vieren? Ramona reageert dat ze even dacht dat hij haar ten huwelijk zou vragen. Enfin dat is dus niet het geval, Bas overhandigt vervolgens een cadeau. Wat mooi stamelt Do dat wil ik wel met je vieren. Ramona en de rest is nieuwsgierig wat er in het cadeau zit. Maar Do wil haar lingerie niet laten zien. Do geeft Bas vervolgens een knuffel en kus als dank. Daarna wordt er gezongen door heel de groep. Het beloofd een feestelijke dag voor Do te worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *