Cabaretier Arie Koomen zal RoastTopia presenteren

Cabaretier Arie Koomen zal RoastTopia presenteren

RoastTopia komt steeds dichterbij. Het evenement waar Boyd zijn mede bewoners op hilarische wijze de grond in zal trappen. Maar er komt ook iemand die het programma presenteert. Boyd heeft wel een idee en besluit een belletje te doen in de tattoo shop. Hij belt met Arie Koomen. Arie is een bekende cabaretier die naam heeft gemaakt als lid van een improvisatieprogramma. Hey man! klinkt het aan de andere kant van de telefoon. Vervolgens vraagt Boyd of Arie RoastTopia wil hosten. En de cabaretier vindt het een te gek idee! Wel stelt hij voor dat hij zo snel mogelijk langskomt om het één en ander te bespreken. Wil je graag bij dit evenement aanwezig zijn? Bestel dan hier je kaarten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *