X

Vandaag viert Karin haar verjaardag!

Het is vandaag Karin’s dag, ze wordt bijna zestig. Vanavond zal haar Valentijnsfeest plaatsvinden en vandaag vieren de bewoners alvast haar verjaardag.

Als Karin in de groene kamer staat wordt ze plotseling ontvoerd door Ramona. De jarige job wordt meegenomen naar de woonkamer, waar de andere bewoners haar op staan te wachten. Ramona neemt het woord en spreekt Karin toe. Vandaag is jouw dag benadrukt ze. Hoewel Karin niet vandaag al jarig is, zullen ze het toch uitgebreid vieren. De hele dag door kan ze verrassingen verwachten. Om alvast te beginnen met haar verjaardagscadeau. De bewoners hebben een ketting gekocht, die Karin onmiddellijk om doet. Ze is er blij mee en natuurlijk wordt er ook nog taart aangesneden. Denk jij dat Karin’s Valentijnsfeest een succes zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings