Vandaag viert Karin haar verjaardag!

Vandaag viert Karin haar verjaardag!

Het is vandaag Karin’s dag, ze wordt bijna zestig. Vanavond zal haar Valentijnsfeest plaatsvinden en vandaag vieren de bewoners alvast haar verjaardag.

Als Karin in de groene kamer staat wordt ze plotseling ontvoerd door Ramona. De jarige job wordt meegenomen naar de woonkamer, waar de andere bewoners haar op staan te wachten. Ramona neemt het woord en spreekt Karin toe. Vandaag is jouw dag benadrukt ze. Hoewel Karin niet vandaag al jarig is, zullen ze het toch uitgebreid vieren. De hele dag door kan ze verrassingen verwachten. Om alvast te beginnen met haar verjaardagscadeau. De bewoners hebben een ketting gekocht, die Karin onmiddellijk om doet. Ze is er blij mee en natuurlijk wordt er ook nog taart aangesneden. Denk jij dat Karin’s Valentijnsfeest een succes zal worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *