De bewoners mogen vanavond niet te veel drinken

De bewoners mogen vanavond niet te veel drinken

Wat gebeurd er nog meer op deze rustige zaterdag in Utopia? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Vandaag verhuizen Ramona, Karin en Jacco naar het cordwood. Terwijl de spullen worden verhuisd, praten Jessie en Victoria over het alcoholgebruik van de bewoners. Vanavond zal het valentijnsfeest van Karin plaats vinden en de twee vinden het belangrijk dat er duidelijk afspraken worden gemaakt. Het is niet de bedoeling dat de bewoners te veel gaan met drinken, ook al hebben sommigen geen echte taak bij het feest. Als Utopiaan ben je representatief voor ons allen benadrukt Victoria stellig. De twee zullen vanavond de groep nog aan deze regel herinneren. Verder heeft Romy besloten om vandaag te beginnen met de spijkerjassen van haar en Cemal. Terwijl ze op de bank zit knipt, rafelt en schuurt ze de jasjes, zodat elk jasje uniek zal worden. Wat later sluit Cemal zich aan en samen gaan ze aan de slag. In de keuken is Bas bezig met het zetten van koffie maar al snel onderbreekt Victoria hem. Ze laat hem weten dat het koffieapparaat bij de bar weer gebruikt kan worden. Niemand lijkt zich namelijk aan de afspraak te houden en daarom is ben ik er helemaal klaar mee.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *