Karin neemt een tatoeage om haar overleden kleinkind voor eeuwig bij zich te dragen

Karin neemt een tatoeage om haar overleden kleinkind voor eeuwig bij zich te dragen

Karin viert vandaag haar zestigste verjaardag en vandaag staan er verschillende verrassingen op het programma. Zo heeft Karin haar verjaardagscadeau al gehad en is er vanavond een valentijnsfeest. En deze middag werd ze onder handen genomen door Boyd. Ze krijgt namelijk een tatoeage. Ze wil een tatoeage om haar overleden kleinkind voor eeuwig bij zich te dragen, door de naam op haar onderarm te laten tatoeëren. Enthousiast staat ze in de tattoo shop, terwijl Boyd geconcentreerd de voorbereidingen voor de tatoeage doet. Jacco en Ramona kijken nieuwsgierig toe terwijl ze Karin gezelschap houden. Het is even pijn lijden, maar voor Karin is dit het allemaal waard.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *