Jessie werd “onwel” in de gym

Jessie werd “onwel” in de gym

Paniek in Utopia! Jessie is namelijk onwel geworden toen hij in de gym aan het sporten was. Terwijl hij aan het fietsen was voelde hij zijn hartslag. En merkte al snel dat er iets niet goed was. Hij riep Bas die met Jessie gelijk naar buiten loopt. Bas adviseert Jessie om te gaan liggen met zijn benen in de lucht. Jessie legt vervolgens uit wat er aan de hand is. Ik werd licht in mijn hoofd en kortademig. Maar volgens Bas hoeft hij zich geen zorgen te maken, waarschijnlijk heeft het gewoon met de kou te maken. Toch lijkt Jessie niet gerustgesteld en met een bezorgd gezicht loopt hij naar binnen. Om vervolgens aan Billy en Boyd te laten weten welke heftige ervaring hij zojuist in de gym heeft gehad. Als ik maar niet doodga op het feestje van Karin mompelt hij dramatisch…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *