Jessie wil Romy overhoren

Jessie wil Romy overhoren

Voordat het Valentijnsfeest van Karin van start gaat, bedenkt Jessie zich dat hij Romy nog onverwachts zou overhoren vandaag. Romy is namelijk de laatste dagen druk in de weer geweest met haar ondernemersboek en heeft de eerste drie hoofdstukken geleerd, wat Jessie graag op de proef wil stellen. Als hij vlak voor het feest aan haar laat weten dat de overhoring vanavond na het feest zal plaatsvinden, is Romy het hier totaal niet mee eens. Dat ga ik niet doen antwoordt ze stellig. Ik wil het niet afraffelen, daarom lijkt het mij geen slim idee om het voor of na het evenement te doen voegt ze eraan toe. De twee spreken uiteindelijk af om morgenochtend om negen uur in de safezone het proefwerk te doen. Altijd vijf minuten voor de les aanwezig zijn benadrukt Jessie maar voor de zekerheid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 11:13

  Wat een walgelijke kerel is het toch
  Voelt zich verheven boven alle anderen, en die uitspraken die hij doet……….om te kotsen
  Ik hoop dat hij eruit gestemd word
  Mijn stem krijgt hij.

 2. Dik at 10:13

  Wat een vies ventje is die Jessie hij bepaald daar wat er gebeuren moet. En die andere bewoners pikken dat ook nog. Wat een zielig stelletje daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *