Jessie en Boyd waren niet blij met het Valentijnsfeest van Karin

Jessie en Boyd waren niet blij met het Valentijnsfeest van Karin

Afgelopen avond vond het feest van Karin plaats, het valentijnsfeest. Echter waren twee bewoners niet zo blij met het feest, namelijk Boyd en Jessie.

Boyd zegt buiten tegen Jessie dat het f*cking Utopia 4.0 is. En dit is het soort feestje dat wij willen geven? Ik vind het leuk voor Karin maar dit past niet bij het nieuwe Utopia voegt hij eraan toe. Ik ben met name benieuwd hoeveel bewoners dronken gaan worden vanavond  reageert Jessie sarcastisch. Beide mannen zijn het erover eens dat zij dat in ieder geval niet willen. En ze bespreken andere mogelijkheden voor feesten, die ze wél bij Utopia 4.0 vinden passen. Dit moeten we niet meer willen! laat Boyd stellig weten. Verder verliep het feest gezellig, Bonnie st. Clare kwam een optreden geven en naar het schijnt vond ze de drank ook erg lekker. Maar goed dat mocht de pret natuurlijk niet drukken. Het aantal bezoekers viel op zich ook nog wel mee. Voor Karin was het in ieder geval een geslaagd feestje. Waar we uiteraard nog verder op in gaan, hou de site dus in de gaten voor meer nieuws. Wil je niets meer missen van Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. margriet at 20:43

  Het was toch Karin haar feestje.Dus had ze helemaal zelf mogen bedenken hoe het zou gaan. Nou hebben die 2 sukkels commentaar omdat ze verlies hebben gedraaid. Volgens mij zijn ze hun .eigen fiasco vergeten.

 2. Rina at 16:29

  Helemaal met Ria eens, het zijn gewoon sfeer verziekers alles moet gaan zoals hun het willen.
  Snap niet dat ze het allemaal pikken van ze. Hoe kunnen mensen zo veranderen, heb Jessie altijd gemogen maar ik kots hem nu uit.

 3. ad at 12:00

  ze vergeten dat ze daar zitten door minachtend tedoen over het publiek
  en hun 4.0 feestje 30 euro winst de onder nemers
  laten ze zelf eerst 4.0 leren omgaan met drank ,relatie en communucatie
  moet nog zien in december of de ruim 2 ton gehaald is

 4. Ria at 09:56

  Kijk die twee heilige boontjes eens staan de twee grootste drinkers.Ik vind de sfeer erg ten nadele veranderd.Waarom moet hij met zijn boeken in de hand Romy overhoren?Heb ik bij de andere nooit gezien.Kaviaar waar haal je het vandaan dat je al zoveel hebt verdient dat je dit kan veroorloven net goed dat het nep is.Net als die twee peronen.

 5. climbamountain@live.nl at 09:51

  Ja, die Boyd en Rob zijn ook lekkere heren zeg. Zitten van alles te verzinnen, zeggen dat dan aan Jessie die vervolgens het nieuws mag brengen en weer de gebeten hond is! Die Karin vind ik ook zo’n simpele ziel met die Jacco. Er zit niks bij dan alleen maar wijn drinken en roddelen en stoken! En ze blijven daar maar zitten voor het lekkere leventje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *