Romy zakt voor haar proefwerk ondernemerschap

Romy zakt voor haar proefwerk ondernemerschap

Een nieuwe dag is begonnen en zoals velen weten heeft Romy zichzelf aangesloten bij de ondernemers groep. Lang heeft ze getwijfeld of ze dit wel wilde doen en ook Jessie, Boyd en Rob twijfelde aan haar kwaliteiten als ondernemer. Daarom heeft Romy zich de afgelopen dagen flink verdiept in het ondernemerschap en Jessie wil graag haar kennis testen door middel van een proefwerk. Dit wilde hij afgelopen avond al afnemen maar uiteindelijk besloten de twee dit te verschuiven naar vandaag.

Vroeg in de ochtend heeft Jessie een proefwerk samengesteld voor Romy. En om tien uur is het zover. De twee sluiten zich op in de safe zone. Romy schrikt in eerste instantie van het proefwerk, deze bevat uitsluitend open vragen. Het lijkt wel alsof ik weer op school zit voegt ze eraan toe en gaat daarna aan de slag. Na afloop bespreken de twee het proefwerk.  Niet uitlachen als je het leest. Dat mag je niet doen als leraar benadrukt Romy wat onzeker. Jessie scant het proefwerk en telt de punten bij elkaar op. Helaas, Romy heeft het niet gehaald. Je hebt een 5 zegt Jessie. Vanavond zal ze het proefwerk moeten herkansen. Jessie benadrukt dat hij het belangrijk vindt dat ze deze kennis mee zal nemen in de buitenwereld. Zal ze het vanavond wel een voldoende scoren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. Willem at 05:36

  Die Jessie is echt ongelooflijk vals. de andere ondernemers hoefden toch ook geen proefwerk te doen?! Zijn hele manier van doen en laten deugt van geen kanten.
  Zelfs zijn manier van lopen met die map onder zijn arm.
  Ik noem hem maar de Louis van Gaal van Utopia. 😉

 2. Ann Vlaar at 17:49

  Dat de andere bewoners dit allemaal pikken van hem..Die gozer is zo gemeen als wat..
  Hoop echt dat hij er uit gestemt wordt .Zelf koopt en bestelt van alles en de andere moeten toestemming vragen aan meneer de DIRECTEUR belachelijk gewoon..

 3. Ria at 15:29

  Bij het vorige item had ik al komentaar erg blij met de 6 andere brieven en dat we er het zelfde over denken.Het wordt een hele andere gemeenchap dat er wat veranderde is niet erg want met niks doen komt het ook niet goed.Maar deze samensstelling klopt ook niet gemeen om zo’n meisje dit te laten doen hij weet ook precies wie hij pakt Bahhhhhhh

 4. Jans at 14:47

  iedereen jessie eruit stemmen aankomende keer toch niet normaal haar een proefwerk laten maken? dan de andere ook!
  grote kleuter is het

 5. anna at 13:18

  Als er bij Jessie iets niet gebeurd als hij wil dan zijn de rapen gaar. Wat een misselijk stel die 3 . We kunnen en mogen maar 1 stem uitgeven maar ooh ik wou dat er 3 waren.

 6. tintje at 12:52

  Ze moeten hem eens een proefwerk sociaal aspect geven, dan zakt die als een baksteen. Hj meent echt dat hij de baas is, maar zonder boyd en Rob is hij nergens

 7. Dik at 12:15

  Wat ik niet begrijp dat alle mede bewoners dit pikken dat hij daar de dienst uit maakt. Ik had tegen Jessie gezegd bepaal jij wat er hier gebeurt. Als ik hem al zie met die vieze grijns op z’n smoel dan moet ik al kotsen. Ik hoop dat hij de volgende stemming er uit ligt. Dan heeft Boyd ook geen kracht meer om verder te gaan. En die Rob staat volgens mij in dienst van SBS6

 8. Beetje at 12:07

  Ik zou wel eens willen weten als iemand voor hem zo iets maakt of hij het wel red. Wat een dropperd (MENEER DE DIRECTEUR)schijnheilig is ie.
  Hij denkt echt dat hij alles vooral BETER weet.
  Bah,wat een nare jongen/vent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *