Utopia kijkcijfers week 112

Utopia kijkcijfers week 112

Tijd om weer eens naar de kijkcijfers van Utopia te kijken. Utopia 2017 is pas net begonnen en de kijkcijfers zijn prima. Maar is dat deze week ook zo? We hebben wat cijfers voor je op een rijtje gezet. De gegevens komen van kijkonderzoek.nl.

Utopia kijkcijfers week 112 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 6 februari: 537.000 kijkers
  • Dinsdag 7 februari: 510.000 kijkers
  • Woensdag 8 februari: 514.000 kijkers
  • Donderdag 9 februari: 515.000 kijkers
  • Vrijdag 10 februari: 572.000 kijkers

Deze week zien we alleen maar positieve cijfers! Het gemiddelde van 500.000 kijkers wordt ruimschoots gehaald. Er lijkt weer een stijgende lijn in de cijfers te bespeuren. Maar zullen de kijkcijfers stabiel blijven? We houden het voor je in de gaten en komen binnenkort weer met nieuwe cijfers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jans at 14:42

    als jessie nog langer blijft zal het minder worden met de kijkvijvers er uit met die brutale aap
    waarom gooien de medebewoners hem niet buiten hek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *