Karin en Gina ontvangen bezoek in Utopia

Karin en Gina ontvangen bezoek in Utopia

Wat gebeurd er allemaal in Utopia op deze zondag middag? We hebben een samenvatting voor je gemaakt zodat je weer helemaal op de hoogte bent.
Ondanks dat het zondag is, zijn een aantal bewoners nog steeds bezig met werken. Jessie en Boyd komen bij elkaar om hun producten te bespreken. De twee mannen maken plannen voor de Upcoming Millionaire lijn en bedenken onder andere welke teksten ze nog meer op hun kleding willen zetten. Verder ontvangen twee bewoners bezoek in Utopia, namelijk Gina en Karin. De twee zijn overduidelijk in blij met hun bezoek en genieten van het weerzien met hun familie en vrienden. Voor Gina zal het nu niet lang meer duren tot ze haar familie weer ziet, over een week zal ze Utopia namelijk verlaten. Maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk. Maar er staat nog meer te gebeuren want zoals de bewoners eerder hebben besproken, mag iedereen vandaag een idee pitchen over de toekomst van de kapsalon. Nu Gina Utopia binnenkort zal verlaten, moet er namelijk een andere bestemming worden gevonden voor deze ruimte. Ook Romy en Cemal zullen een idee gaan pitchen, maar Romy voelt zich hier niet zeker over. Ze is erg zenuwachtig en daardoor krijgt ze ruzie met Cemal. De twee kibbelen er flink op los, maar de zenuwen bij Romy blijven. Ook worden er nog foto’s gemaakt voor de Streetwear campagne en daarom zijn er een fotograaf en visagist aanwezig in de loods. Samen met Ramona bespreken ze alle details en onder andere Utopia’s eigen Britt staat model. We komen snel weer terug met meer Utopia nieuws, hou dus de site in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet van Eerden at 14:57

    Ja ,Jessy en Boyd bespreken heel wat.omdat ze niets anders weten te doen.Karin ik hoop een leuke dag gehad. En Gina haar moeder vast gekomen met twee grote vrachtwagens En wat kampbewoners.Want ja als je k an plunderen moet je hw doen
    .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *