Romy wil rust, ze gaat het ondernemerschap proefwerk voorlopig niet doen

Romy wil rust, ze gaat het ondernemerschap proefwerk voorlopig niet doen

Sinds Romy is overgestapt naar de ondernemers groep heeft ze het erg druk met haar producten. Daarnaast is ze ook druk in met de verzorging van de koeien, maar ook haar pitch over wat er met de kapsalon moet gebeuren, en ze heeft vanochtend ook nog een ondernemers proefwerk gemaakt. Daar is ze helaas voor gezakt, maar voor vanavond staat er een herkansing op het programma. Alleen die herkansing ziet ze niet zo zitten en daarom zegt ze tegen Jessie dat ze die vanavond niet wil maken. Ik wil hem nog wel doen, maar pas in de loop van komende week voegt ze eraan toe. Jessie kan dit op zijn beurt niet waarderen. Wat een slap verhaal zeg zegt hij tegen Boyd als Romy hem verteld heeft het proefwerk niet te willen maken vanavond. Romy vertelt het ondertussen ook tegen Victoria en Ramona dat ze vanavond wat rust wil. De twee steken haar een hart onder de riem. Ze vinden het goed dat ze voor zichzelf kiest en ze moet zich niets aantrekken van het oordeel van Jessie.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 09:38

    Ze heeft groot gelijk laat met je handen zien wat je wil met de jassen maak er iets moois van dan komt de verkoop ook op gang.Je doet veel te veel die koeien eisen ook hun tol iedereen zegt ik zal je helpen maar ze staat er met haar vriendje alleen voor Bas is ook een louze met zijn standbeeld bah!!!!!r

  2. ad van leeuwen at 07:02

    Romy moet gewoon eisen dat iedereen die bij de ondernemers zit een test doen. Deze moet dan opgesteld zijn door een extern persoon.

    Ben benieuwd wie er dan voor slaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *