De pitches over de nieuwe invulling van Gina’s kapsalon

De pitches over de nieuwe invulling van Gina’s kapsalon

Afgelopen avond riep Gina de groep bij elkaar. Dit omdat het tijd is voor de pitches. Want wat moet er nu met de kapsalon gebeuren zodra ze Utopia verlaten heeft? Als alle pitches gedaan zijn mogen de bewoners stemmen op het beste idee en zal duidelijk worden wat er met de kapsalon gaat gebeuren.

Bas begint met pitchen. Hij wil een schatkamer maken van de kapsalon. Alle relikwieën van Utopia zullen daar worden tentoongesteld. Alles wat er in de schatkamer wordt tentoongesteld is te koop voegt Bas eraan toe. Iedereen mag persoonlijke exclusieve dingen in de schatkamer onderbrengen en als het verkocht wordt gaat het geld naar de persoon zelf. Zo wil Bas bijvoorbeeld zijn standbeeld en zijn Utopiaan van het Jaar prijs toevoegen aan de schatkamer. 

Daarna is Romy aan de beurt. Ze springt enthousiast op, maar blijkt al snel nog niet klaar te zijn voor de presentatie. Echter doet haar powerpoint het niet. Zodra ze dit probleem opgelost heeft, begint ze met haar presentatie. Samen met Cemal wil ze in de ruimte van de kapsalon een vintage corner inrichten, waar ze hun spijkerjassenlijn willen uitstallen. Aan de hand van een plattegrond laat Romy aan de groep zien hoe het eruit zal komen te zien. Er zal ook ruimte overblijven waar de andere bewoners iets kunnen opslaan. Met haar powerpoint presentatie legt Romy alle aspecten van haar project uit, waarna ze ook vragen beantwoordt.

Boyd begint zijn pitch met te vertellen dat hij niet voor zichzelf pitcht. Hij wil namelijk pitchen voor een slaapkamer voor Rob. Het moet een rustige ruimte worden waar Rob zijn motivatiespeeches kan voorbereiden en waar hij in alle rust kan slapen.

Na Rob is Billy aan de beurt. Zij gaat pitchen voor Billy’s Beauty Boutique, waar een aantal dingen in samenkomen. Zo kunnen er alle beauty producten van de bewoners worden verkocht. Daarnaast kan het een ruimte zijn Billy haar fillers en botox behandelingen kan krijgen. Ook kunnen de stoelen in de boutique worden verhuurd aan externe partijen. Op deze manier zullen de inkomsten niet alleen naar Billy gaan, maar naar de hele groep. Billy sluit haar presentatie af door te zeggen dat ze het belangrijk vindt dat iedereen er in Utopia 4.0 goed en professioneel uitziet, en dat Billy’s Beauty Boutique daarbij kan helpen.

Ook Ramona deelt haar idee. Zij wil dat de ruimte gebruikt wordt als uitbreiding van de winkel. In de winkel kunnen allerlei producten samenkomen. Zo kunnen ook de spijkerjasjes van Romy en Cemal worden gepresenteerd, maar kan ook Billy haar ideeën kwijt in een beautycorner. Op deze manier wordt er een soort warenhuis gevoel gecreëerd, wat volgens Ramona perfect past in Utopia 4.0.

Dan is het tijd om te stemmen. Elke bewoner mag één stem uitbrengen en het plan met de meeste stemmen zal worden uitgevoerd. Met een flinke meerderheid van de stemmen wint het plan van Ramona. Gina denkt op haar beurt dat dit de beste keuze is. Dit omdat veel verschillende plannen hierin kunnen samenkomen. Ramona is blij met alle stemmen. En benadrukt dat ze graag met iedereen wil overleggen als het straks zover is, zodat iedereen zich goed voelt bij de nieuwe bestemming van de kapsalon. Over een tijdje zal de kapsalon dus gebruikt worden om de winkel uit te breiden en nog meer plek te bieden aan alle producten en diensten die de bewoners te bieden hebben.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *