Jessie besteld 50 kg vlees en kaviaar

Jessie besteld 50 kg vlees en kaviaar

Afgelopen avond stond in het teken van eten. Jessie blijkt namelijk nogal wat etenswaren te hebben besteld…

Er werd namelijk 50 kg vlees afgeleverd wat Cemal in opdracht van Jessie heeft besteld. Jessie vond het namelijk een goed idee om voor een hele maand vlees in te slaan. Terwijl de slager alles uitpakt kijken de andere bewoners verbaasd toe. Ook Bas kijkt met afkeurende blik naar al het vlees. Een paar uur later lijkt er nog iets geleverd te zijn. Jessie en Boyd lopen namelijk richting de brievenbus om nog meer eten op te halen. Duur eten wel te verstaan namelijk kaviaar. We gaan niets geven aan de minimalisten benadrukt Boyd tegenover Jessie. En hij is het helemaal met hem eens. Maar de kaviaar is ook niet alleen voor de twee nee ze willen het verkopen op de aankomende Utopia markt. Al snel komen de bewoners erachter dat hun mede bewoners kaviaar hebben besteld. Maar na een tijdje bederft Bas de pret. Het blijkt namelijk imitatie kaviaar te zijn en dat is niet goed genoeg voor Jessie. Teleurgesteld laat hij weten dat de kaviaar hem nu ook niet meer zal smaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Margriet van Eerden at 20:25

  Stuur hem naar een land waar hongersnood heerst. En .laat hem et 1 maaltijd van alleen een beetje rijst dar dag door komen. En laat meneer de Moll alsjeblieft ingrijpen. Er lopen een aan tal zieke geesten rond ,die tegen zichzelf beschermd moeten worden.

 2. Willem at 10:08

  Bij Jessie moet alles echt zijn, want dan is het niets waard zoals die nep kaviaar. Lekker uit de hoogte blijven doen en dan denken dat je daar veel vrienden mee maakt.

 3. trudy at 23:26

  waar zijn ze nu weer mee bezig zeg die twee stuur ze naar huis toe ze hebben zeker alleen op de wereld gelezen ze wonen daar toch met nog meer mensen daar schijn heilige jongentjes

 4. anneke at 13:21

  Dat die Cemal luistert naar Jessie , zo meteen krijgt hij de schuld ervan
  En kaviaar bestellen betaald hij dat van zijn eigen geld of van de bv
  Meneer krijgt het hoog is zijn bol, nog even zoekt hij iemand die hem wil eten geven en zijn kont af te vegen
  En de minimatelisten krijgen niets te eten, blijkt imitatie te zijn hij heft geen trek meer daar in.
  Het is te min voor hem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *