Ramona vindt dat Romy en Cemal elkaar beperken

Ramona vindt dat Romy en Cemal elkaar beperken

Afgelopen avond besloot Ramona haar mening te geven over Romy en Cemal. Dit deed ze terwijl Victoria, Romy, Ramona en Bas op de bank zaten. Eerst werd er gesproken over de aankomende stemronde maar al snel gaat het over Romy en Cemal.

Ramona vindt namelijk dat Romy en Cemal elkaar niet versterken. Volgens haar zijn de twee jonge Utopianen sterker zonder elkaar. Romy kijkt wat verbaasd, Bas probeert uit te leggen wat Ramona bedoeld. Hij legt uit dat zij en Cemal elkaar beperken. Ik begrijp waarom Ramona dit denkt maar ik heb zelf het gevoel dat de relatie nog alle kanten op kan gaan. Wat later praat Romy bij de stal met Cemal en laat weten wat er zojuist is gezegd. Cemal lijkt zich alleen niet erg druk te maken om deze mening van Ramona. Romy beweert hetzelfde maar haar houding zegt iets anders. Ze vindt elkaar wel een goed team en dat ze elkaar juist aanvullen. Binnen in de loods voelt Ramona zich ondertussen een beetje schuldig over de kritiek die ze op het stel heeft gegeven. Maar volgens Billy is dit nergens voor nodig. Een echte vriendin hoort volgens haar juist een eerlijke mening te geven. Hier is Ramona het eens, maar ze vindt het vervelend dat Romy niet dezelfde mening over haar relatie deelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *