Wordt het ondernemerschap voor Romy nu al te veel?

Wordt het ondernemerschap voor Romy nu al te veel?

Sinds kort hoort Romy bij de ondernemers en ze voelt duidelijk de druk om alles goed te doen. En daardoor zit ze er een beetje doorheen zo vertelt ze aan mede bewoner Billy. Romy laat weten veel ideeën te hebben en wil alles van het ondernemen zo snel mogelijk leren. Maar dit zorgt wel voor stress. Op de bank vertelt ze aan Billy dat ze er even doorheen zit. En al snel volgen er tranen, ik wil gewoon dat het gaat lukken snikt ze. Billy laat troostend weten dat het niet gek is dat Romy’s lichaam moe is. En drukt haar op het hart dat ze niet alles tegelijk hoeft te doen en sommigen dingen ook op een ontspannen manier gedaan kunnen worden. Heeft Romy wel een goede keus gemaakt? Kan ze de druk wel aan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Elly at 09:51

    Ze raakt uitgeput van haar vervelende collega ondernemers. Ze maken t haar hartstikke moeilijk. Niets is goed wat zegt. Presentatie was hartstikke leuk en niemand is enthousiast. Zoooo gemeen. Geef gewoon die 500,- investeringsgeld. Billy heeft nooit een plan geschreven. Niemand niet. Dit is gewoon pesten. Bahhhhh.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *