Bas wil de onthulling van zijn standbeeld groots aanpakken

Bas wil de onthulling van zijn standbeeld groots aanpakken

Enige tijd geleden heeft Bas een standbeeld van zichzelf laten maken. Inmiddels is deze bijna klaar en Bas heeft voor de onthulling van zijn dubbelganger een grootse onthulling in de planning. Vandaag heeft hij namelijk wat plannetjes gemaakt.

Bas roept Jacco bij zich, want hij heeft zijn hulp nodig. De twee gaan naast de bar staan en Bas legt uit dat zijn standbeeld volgende week wordt geleverd. Ik wil dit groots aanpakken en zou jij een liedje willen zingen. Dat wil Jacco wel maar is benieuwd welk liedje dat dan moet zijn. Jessie’s favoriete nummer antwoordt Bas met een glimlach van oor tot oor. Ja ga ik doen reageert Jacco enthousiast en geeft zijn mede bewoner vervolgens een hand. Bas legt daarna nog uit dat hij Ramona heeft gevraagd om een speech te geven waarmee ze Bas helemaal de hemel in prijst. Ramona wil dat wel doen maar op één voorwaarde namelijk dat Bas voor haar kookt en voor een romantisch diner zorgt. Bas heeft daarop toegezegd. Jacco maar ook Bas zijn erg benieuwd hoe Jessie zal reageren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *