Ramona, Jacco en Karin verhuizen naar het cordwood

Ramona, Jacco en Karin verhuizen naar het cordwood

Weer wordt er gebruik gemaakt van de zoemer. Dit keer drukt Ramona op de zoemer om de groep weer bijeen te krijgen.

Zodra de bewoners weer allemaal bij elkaar zijn neemt ze het woord. En legt de rest uit dat ze al veertien maanden in Utopia woont en het leven erg hectisch is. Het kost mij elke dag moeite om mij op te laden en daarom wil ik samen met Jacco en Karin naar het cordwood verhuizen. Op deze manier komt er weer plek vrij op de vide en in de groene slaapkamer. Boyd en Rob slapen ook in deze kamer, maar zij staan ervoor open om van slaapplek te veranderen. Jessie stelt voor dat zij als tussenoplossing naar de kapsalon kunnen verhuizen, zodat hun huidige slaapkamer kan worden verbouwd. Op deze manier kan deze grote ruimte, net als de kapsalon, voor andere doeleinden worden gebruikt. De groep stemt in met het idee van Ramona en dit betekent dat zij samen met Karin en Jacco naar het cordwood verhuist. Vanavond komen er nog wel B&B gasten en dit zijn misschien wel de laatste logés in de geschiedenis van Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *