Oud bewoner Ivan komt even langs in Utopia

Oud bewoner Ivan komt even langs in Utopia

Vorige week heeft Bas aan Ivan gevraagd of hij Valentijns boeketten voor hem wil bezorgen en hij kon dit niet weigeren. Ivan wil zijn oude huisgenoten graag helpen en vandaag is hij weer in Utopia te vinden. Bas loopt samen met Cemal, Jacco, Gina en Victoria richting de poort met de bossen bloemen. De poorten van Utopia gaan open en Ivan staat al klaar met zijn auto. Bas rent op hem af en springt in zijn armen. Geef me een kusje grapt Ivan, waarna hij een dikke pakkerd krijgt. En ook de anderen krijgen een stevige knuffel van de oud bewoner. Het is goed om elkaar weer te zien, maar veel tijd om te blijven heeft Ivan niet. De bloemen worden in zijn auto gezet en er wordt weer afscheid genomen. Ik zie jou binnenkort, toch? vraagt Ivan nog terwijl hij Gina knuffelt. Vervolgens stapt Ivan weer in zijn auto en rijdt weg met de bossen bloemen. Het is tijd om een aantal mensen te verassen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 00:20

    Heerlijk om Ivan weer eens te zien, dat was pas een goede leider. Kunnen ze een voorbeeld
    aan nemen, Natuurlijk ook zijn fouten maar hij had wel op een goede manier iedereen
    op zijn plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *