Gina stelt voor om pitches te houden voor een invulling van de kapsalon

Gina stelt voor om pitches te houden voor een invulling van de kapsalon

Gina heeft al aangekondigd dat ze Utopia zal verlaten. Toch besluit ze de groep weer bij elkaar te roepen. Zodra iedereen zit neemt ze het woord. De bewoners hebben gisteren al een discussie gehad over de invulling van de kapsalon. Zo wil Ramona haar merchandise uitbreiden en Jessie heeft voorgesteld om de ruimte te gebruiken voor de webshop. Gina stelt voor dat iedereen aanstaande zondag een idee mag pitchen en dat zij beslist wie de kapsalon krijgt. De dag erna op maandag, wil ze meteen beginnen met de verbouwing. Er wordt echter niet enthousiast gereageerd op dit idee. Onder andere Boyd, Jessie en Jacco vinden het vreemd dat iemand die Utopia gaat verlaten, zal beslissen over hoe zij wonen en werken. Ook Ramona vindt het niet prettig en wil een plan maken waar iedereen zich goed bij voelt maar volgens Gina wordt de knoop dan nooit doorgehakt. Victoria vindt het op haar beurt wel een goed idee, want op deze manier is er geen sprake van vriendjespolitiek en krijgt iedereen een gelijke kans. Er wordt echter geen besluit genomen, iedereen vindt de pitches een goed idee, maar over het eindoordeel zijn de bewoners het nog niet met elkaar eens.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *