Ramona en Jessie hebben ruzie over de kapsalon

Ramona en Jessie hebben ruzie over de kapsalon

Tijdens het centraal van vandaag kwam de rotzooi in de loods ter sprake. Overal staan dozen vol met voorraden voor de Utopia webshop en hier moet een plekje voor gevonden worden. Er is besproken dat een deel van de vide hier tijdelijk voor kan worden gebruikt, maar binnenkort komt ook Gina haar kapsalon vrij. Jessie oppert het idee om deze ruimte te gebruiken als opslagplek voor de webshop maar ook als plek om te plotteren, echter heeft Ramona een ander plan in haar hoofd. De kapsalon is een erg mooie ruimte en ze vindt het zonde om dit te gebruiken als opslag en plotter ruimte. Daarnaast heeft het uitgebreide assortiment ervoor gezorgd dat Ramona niet genoeg ruimte heeft in haar merchandisewinkel. Daarom wil ze haar huidige showroom uitbreiden en dat kan alleen richting de kapsalon. Al snel ontstaat er een discussie tussen Jessie en Ramona met weinig resultaat. Jessie legt uit dat zijn idee slechts een voorstel is en dat alle mogelijkheden nog wagenwijd open liggen. Ramona reageert dat dit oké is, maar zij wil nogmaals benadrukken dat zij de mooie ruimte heel goed kan gebruiken. De twee gaan geïrriteerd verder en Jessie concludeert dat Ramona hebberig is geworden. Ben ik altijd al geweest antwoordt ze nors.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *