Victoria opent een spoed centraal om verdwenen drank

Victoria opent een spoed centraal om verdwenen drank

Sinds kort heeft ze een drankwinkel opgezet en de inkomsten worden gebruikt om de koeien te financieren. Tijdens RoastTopia zijn er echter bewoners geweest die uit de bar hebben gedronken en dit is natuurlijk niet de bedoeling. In het centraal van vandaag is dit onderwerp besproken, maar nu Victoria de koelkast checkt ziet ze dat er vier flessen wijn zijn verdwenen, terwijl ze zondag alles heeft aangevuld .Victoria besluit daarom om op de zoemer te drukken en een spoed centraal in te lassen.

Victoria legt het probleem voor en Jacco biecht op dat hij één fles heeft gepakt en dat hij dit bij haar heeft gemeld. Victoria kan dit bevestigen, maar er blijven nog drie verdwenen flessen over. Ik schaam me voor dit gedrag en wil jullie erop wijzen dat de koeien op deze manier zullen verdwijnen. Blijkbaar vinden we ons eigen alcoholgebruik veel belangrijker voegt ze eraan toe. Boyd wil vervolgens namen horen van wie het gedaan heeft. Maar het blijft stil. Dat betekent dat we met iemand wonen die glashard aan het liegen is voegt Jessie eraan toe. En ook Romy is boos, want er wordt gedronken van het geld van de koeien. Ze begrijpt niet hoe iemand met die gedachte de flessen wijn durft te pakken. Victoria stelt voor om het koffiezetapparaat te verplaatsen en op deze manier wordt het verboden terrein achter de bar. Het spoed centraal wordt beëindigd en veel bewoners zijn boos op de nog onbekende dader. Wordt wellicht vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *