Cemal en Romy besluiten leuke dingen te doen om hun relatie te herstellen

Cemal en Romy besluiten leuke dingen te doen om hun relatie te herstellen

Afgelopen zondag zoende Romy en Jacco met elkaar. Cemal is daar vanzelfsprekend niet blij mee en heeft al verschillende gesprekken met Romy gehad. De situatie wordt er echter niet beter op en Romy neemt hem mee naar de caravan voor alweer een gesprek. De twee gaan samen op bed zitten en Romy legt uit dat ze spanning voelt. Ik probeer de hele week al toenadering te zoeken maar op de één of andere manier stoot je het af. Cemal geeft ook toe dat de verliefdheid minder is geworden, maar toch kan ik niet zonder je. Als ik het uitmaak dan zijn we binnen een paar dagen toch weer bij elkaar, omdat ik zielsveel van je hou voegt hij eraan toe.

Toch wil Romy dat Cemal nu eens een knoop doorhakt. Maar Cemal vindt het lastig en zegt voor Romy door het vuur te willen gaan. Ik weet op dit moment gewoon niet hoe ik met mijn gevoel moet omgaan. Ondertussen beginnen de twijfels van Cemal bij Romy te irriteren en ze zegt dat ze niet als een schoothondje gaat zitten wachten. Ik ben geen jojo voegt ze eraan toe. Uiteindelijk stellen de twee voor om meer leuke dingen met elkaar te gaan doen in de hoop om de scheurtjes in de relatie te kunnen herstellen. De twee maken wat grapjes met elkaar en er verschijnt weer een lach op Cemal zijn gezicht. Gaat het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *