Jessie wordt moe van slapende mede bewoners

Jessie wordt moe van slapende mede bewoners

Afgelopen avond vond er een gesprek plaats in de keuken. Al snel wordt duidelijk dat Jessie moe wordt van overdag slapende mede bewoners…

Jessie is benieuwd waar Ramona is en vraagt dat aan Gina. Zij antwoordt dat Ramona ligt te slapen. Ik wordt moe van slapende bewoners overdag mompelt Jessie vervolgens. Ik snap niet waar Ramona zo moe van kan zijn gaat hij gefrustreerd verder. Ook Rob vraagt zich af waarom ze op bed ligt, maar Jessie kan daar geen antwoord op geven. Romy die bij Ramona op bed lag, vangt het gesprek tussen Rob en Jessie op. Ze voelt zich aangesproken en wil verdedigen waarom ook zij op bed lag. Romy vindt namelijk dat zij fysiek erg hard werkt en zelfs mankracht mist op veel dagen. Daarom is zij vaak moe overdag. Jessie vindt dat zij simpelweg haar tijd verkeerd indeelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Mar at 10:42

    Waar bemoeit jessie zich toch altijd mee hij doet zelf niks of hijnzitbachtervdecpc of loopt met een boek in zijn handen
    Wat is die man gemeen bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *