Bas en Ramona hadden ruzie om biefstuk

Bas en Ramona hadden ruzie om biefstuk

Gisteren wilde Ramona biefstuk eten maar Bas hield haar tegen. Het is volgens hem niet volgens de afspraak. Om af te vallen hebben de twee besloten dat zij een veganistisch dieet gaat volgen, maar afgelopen avond was dat toch even lastig. Tot grote teleurstelling van Bas. Ramona gaat uiteindelijk verdrietig en hongerig naar bed, maar voor het slapen gaan wil Bas het toch met haar goedmaken. Ramona heeft het gevoel alsof Bas haar voor schut heeft gezet, terwijl ze vond dat ze het verdiende om een biefstuk te eten. Bij alles wat ik pak, voel ik mij bekeken voegt ze eraan toe. Bas benadrukt nogmaals dat ze een afspraak hadden en dat Ramona graag onder de honderd kilo wil wegen. Dan moet je jezelf niet belonen met eten. Je moet uit die spiraal stappen en dan ben ik gewoon hard voegt hij eraan toe. Daarna biedt Bas toch zijn verontschuldigingen aan. Ramona antwoordt dat het niet aan hem ligt, ik ben gewoon boos op mijzelf.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *