X

Het Utopia schoonmaak team is geboren

Beau heeft de tweeling even apart genomen buiten. Ik heb een kleinigheidje voor jullie begint ze het gesprek. Demi en Fay kijken verbaasd. En Beau tovert een aantal shirts achter haar rug vandaan. Make Utopia clean again roept de tweeling in koor als ze het achterop de shirts zien staan.

De dames trekken enthousiast de shirts aan. Op deze manier kunnen we iedereen stimuleren om mee te helpen als we later de sportschool gaan schoonmaken horen we ze zeggen. Trots lopen Demi en Fay vervolgens naar Karin. Kijk eens Karin! We zijn van het schoonmaakteam roepen ze blij. Karin vindt het helemaal leuk. Chipp willen ze ook overhalen om er eentje aan te trekken en mee te helpen. Maar die houdt zich opvallend stil. Zal het Utopia schoonmaakteam snel groeien? Of zal het voorlopig bij deze dames blijven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 1.7/5]

Reacties (1)

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings