X

Cemal en Romy gaan trouwen in Utopia

Romy roept Demi en Fay bij haar want ze heeft een feestelijke mededeling. Cemal en ik willen gaan trouwen in Utopia begint ze haar verhaal. De twee zullen niet voor de wet trouwen maar willen het allemaal met een knipoog doen. Het lijkt de twee leuk als ook bezoekers hierbij kunnen zijn. Romy laat verder weten dat er nog veel werk te doen is. Zo moet ze een jurk, versieringen en bruidsmeisjes hebben. Zijn we bruidsmeisjes vraagt Fay enthousiast. Romy laat enthousiast weten dat ze inderdaad haar bruidsmeisjes zullen worden. Het drietal begint spontaan te gillen van blijdschap. Billy zal de getuige zijn en Romy ziet voor zich dat Karin de ceremoniemeester zal zijn. Cemal schakelt op zijn beurt weer hulp in van Jessie. Het stel wil daarbij ervoor zorgen dat hun budget zo laag mogelijk blijft. De vriendinnen kletsen nog na over een aantal ideeën die Romy al in gedachte heeft en het is overduidelijk dat het drietal niet kan wachten tot het zover is. Binnenkort kunnen we dus een echte “bruiloft” verwachten in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Reacties (6)

  • Weer meer van hetzelfde, trouwplannen Billy en Ruud hebben we al gehad. Dure jurk. Nooit meer iets van gehoord

  • het is net als in de buitenwereld, minstens de helft is tegenwoordig gestoord, alleen is het in Utopia 3/4 deel.

  • Cemal en Romy wat dat jullie in Utopia gaan trouwen. Wanneer is jullie trouwdag. Ik al wel komen op jullie feestje. Liefs Conny van de Poel

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings