Cemal en Romy gaan trouwen in Utopia

Cemal en Romy gaan trouwen in Utopia

Romy roept Demi en Fay bij haar want ze heeft een feestelijke mededeling. Cemal en ik willen gaan trouwen in Utopia begint ze haar verhaal. De twee zullen niet voor de wet trouwen maar willen het allemaal met een knipoog doen. Het lijkt de twee leuk als ook bezoekers hierbij kunnen zijn. Romy laat verder weten dat er nog veel werk te doen is. Zo moet ze een jurk, versieringen en bruidsmeisjes hebben. Zijn we bruidsmeisjes vraagt Fay enthousiast. Romy laat enthousiast weten dat ze inderdaad haar bruidsmeisjes zullen worden. Het drietal begint spontaan te gillen van blijdschap. Billy zal de getuige zijn en Romy ziet voor zich dat Karin de ceremoniemeester zal zijn. Cemal schakelt op zijn beurt weer hulp in van Jessie. Het stel wil daarbij ervoor zorgen dat hun budget zo laag mogelijk blijft. De vriendinnen kletsen nog na over een aantal ideeën die Romy al in gedachte heeft en het is overduidelijk dat het drietal niet kan wachten tot het zover is. Binnenkort kunnen we dus een echte “bruiloft” verwachten in de mini samenleving.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *