Billy heeft het gevoel dat ze te veel rondom de situatie met Jessie geconfronteerd wordt

Billy heeft het gevoel dat ze te veel rondom de situatie met Jessie geconfronteerd wordt

Billy had afgelopen avond voor de verandering weer eens een moeilijk momentje. Ze heeft zoals velen weten last van de relatiebreuk met Jessie. Het werd haar weer even te veel. Billy zoekt daarom Romy op waarna de tranen al snel over haar wangen rollen. Billy vertelt dat ze het gevoel heeft dat ze nog veel met de situatie geconfronteerd wordt. Zo maakt Jacco volgens haar af en toe een flauwe grap over haar en Jessie. Ik ben niet van steen snikt Billy. Het moet nu klaar zijn, het hele circus gaat ze verder. En legt uit dat ze in een verwerkingsproces zit en het daarom moeilijk vindt dat iedereen haar steeds aan Jessie en aan de situatie herinnert. Romy begrijpt haar en vindt dat zij maar ook de rest van de groep zich weer wat meer moeten gaan focussen op hun doelen. Laten we hopen dat ze zich snel weet te herpakken. Maar of dat ook echt gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 08:45

  pff moedeloos billy kets de bal niet steeds naar jessie of anderen wordt volwassen aub.
  neem het zoals het is je leef nu eenmaal in een utopia.

 2. Petra at 08:04

  Natuurlijk gaat dit gebeuren! Billy is een sterke vrouw.
  Waarom beginnen jullie dit verhaal met voor de verandering? Beetje neutraal blijven lijkt me goed voor deze site????

  Zou niet graaag willen ruilen met haar leven, ook al kiest zij er zelf voor… zolang ik het programma volge zie ik dat ze er uit komt, iedere keer weer! You go girl❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *