Billy en Romy vinden dat de “oude garde” de boel over moeten nemen

Billy en Romy vinden dat de “oude garde” de boel over moeten nemen

Na het down momentje van Billy kletst ze nog verder met mede bewoner Romy. Beide dames willen zich namelijk herpakken.

De afgelopen tijd is de structuur in Utopia een groot punt van discussie geweest. En er zijn al veel dingen veranderd. Billy en Romy wonen al een lange tijd in Utopia en merken dat de mentaliteit de laatste tijd anders is. Hier balen ze van en samen bespreken ze dat er iets moet veranderen. Beide zijn ervan overtuigd dat alleen de oude garde genoeg ervaring heeft om Utopia weer op been te krijgen. Het is tijd dat we de kar weer gaan trekken laat Billy weten. Dit wil ze samen met Bas en Jessie doen maar ook een aantal nieuwe bewoners die doorhebben wat de juiste mentaliteit is, zoals bijvoorbeeld Beau en Jeroen. Ze besluit dat de groep weer terug moet naar de Utopia 4.0-mentaliteit. We moeten gas geven benadrukt ze. Hier is Romy het mee eens. Op dit moment is het een rommeltje in de mini samenleving en is iedereen teveel bezig met zichzelf. Het wordt volgens haar ook tijd dat de oude garde het weer overneemt. Ben jij het met de dames eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 50    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Rina at 11:20

  Wat een verbeelding moet je hebben om te denken dat je beter bent dan de nieuwe binnenkomers.
  De ene dag moet je dit van Billy en de andere dag weer war anders ligt aan haar bui.
  Dan wordt het in de groep zowiezo een zootje met haar aan de leiding.
  Er moet iemand komen zoals Ivan die had de touwtjes goed in handen.

 2. maria at 08:49

  waarom neem billie altijd het stokje eerst vooral graag met jessie erbij straks weer een cio ofzo en oude garde ben jij zeker niet billie leeftijd meschien maar verder niets.zo te lezen blijk ze jessie op haar manier weer te lokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *