Rond 12 uur start de stemronde!

Rond 12 uur start de stemronde!

Het is een spannende dag vandaag. Vandaag is de stemronde en zullen de bewoners hun stemmen verdelen. De groep is daarom al vroeg op. En er is een gezonde spanning in de loods. Kevin en Jessie zijn als eerste wakker. Terwijl Kevin bezig is met zijn speech voor straks geeft Jessie aan dat hij vindt dat er spannende dagen aan zitten te komen maar dat de tijd zo wel snel gaat.

Madilia voor wie het de eerste stemming is, vraagt aan Chipp voor wie het ook de eerste keer is, of hij al weer op wie hij gaat stemmen. Jawel, al heb ik een beetje zitten twijfelen antwoordt Chipp. Ik vind het lastig en ben benieuwd hoe de nominaties zullen verlopen. Wat later heeft Chipp het ook met Fay over de nominaties. Fay geeft aan dat ze niet zenuwachtig is maar wel stemmen verwacht. Of ze deze ook echt krijgt zal vanaf 12:00 uur bekend worden gemaakt. Je kunt overigens niet meer nomineren, de lijnen zijn gesloten! Uiteraard komen we uitgebreid op de stemronde terug. Hou de site dus in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *